×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1541
pá., 12. prosinec 2014 17:56

Olomoucký hvězdný bál

Plesová sezona se pomalu ale jistě blíží a s ní i tradiční Městský bál, který je bezesporu jedou z nejvýznamnějších společenských událostí roku. Ples se bude konat v sobotu 10. ledna v nově zrekonstruovaném pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc.

 

„Městský bál se bude i v roce 2015 snažit navázat na mnohaletou tradici bohatého společenského a kulturního života ve městě a stát se tak nejen jednou z nejvýznamnějších událostí plesové sezony v Olomouci, ale i jedinečnou příležitostí pro setkávání,“ uvádí primátor města Olomouce Antonín Staněk.

Podtitul XIV. Městského bálu zní „Když tančí nejen hvězdy“, který odkazuje na úspěšnou taneční televizní show StarDance. Tancem i slovem bude návštěvníky provázet vítěz prvního ročníku Roman Vojtek se svojí taneční partnerkou, Olomoučankou Kristýnou Coufalovou.

Během večera vystoupí tanečníci z Klubu sportovního tance Quick Olomouc s ukázkami společenských tanců a artisti z Cirkusu trochu jinak se svým neobvyklým programem. Návštěvníky roztančí kapela Moondance, která se starala o hudební doprovod všech účastníků televizní show StarDance. O další rozptýlení se postará například smyčcový Desigual Quartet či revivalová kapela Queenie.

Pořadatelem je letos poprvé kromě města Olomouce i Výstaviště Flora Olomouc, která poskytla prostory pavilonu A, v němž se nalézá největší parket v Olomouci. Návštěvníci se zde kromě mnohých vystoupení mohou těšit na bohatou tombolu, profesionální barmany ale i teplou a studenou kuchyni od špičkových kuchařů.

Prodej vstupenek, v ceně 490 Kč, začne 16. prosince v 9 hodin. Lístky budou k sehnání v Informačním centru v podloubí radnice na Horním náměstí.

 

Zdroj obrázku a citace: www.olomouc.eu

Zobrazeno 1924 krát
Naposledy upraveno: po., 15. prosinec 2014 10:39

Pro psaní komentářů se přihlaste