st., 8. listopad 2023 20:27

Přirození v Olomouci, aneb jak to vidí muži

Přirození v Olomouci Přirození v Olomouci Zdroj: Anna Kotková
V rámci své podcastové tour zavítal podcast Přirození do Olomouce. Dva mladíci debatující zpravidla o tématice sexu rozesmáli své posluchače v Divadle na cucky.

„Honzo, už mě v tom autě na cestách vážně sereš!“ A právě takto humorným nádechem začala podcastová session, improshow, stand-up, zkrátka setkání s tvůrci podcastu Přirození Petrem Soukupem a Janem Sedláčkem. Fanoušci podcastu se sešli 1. listopadu v olomouckém Divadle na cucky, kam vstoupili do komorní a intimní atmosféry. Ledy mezi návštěvníky a vystupujícími prolomila uvolněná mluva, se kterou na své židličky Petr s Jenem usedli. Během svého vystoupení nechodili daleko ani pro příznaková slova či vulgarismy, která však využívali s grácií a humorem.

Struktura vystoupení byla improvizovaná a uvolněná. Zkrátka přirozená. Pánové diskutovali s publikem a diváky hojně zapojovali. K jejich aktivaci využili oblíbenou hru Bingo, které bylo uzpůsobené jejich nejčastějším hláškám. Tři nejúspěšnější měli možnost získat tašku plnou dárků. I přes veškerý humor a groteskní situace došlo k vážnějším momentům, kdy vyplynuly napovrch témata, u kterých není tak jednoduché se smát. Protipól šťastně ženatého Jana Sedláčka s dítětem ladně doplňoval místy skeptický pohled Petra Soukupa, který si naopak užívá svobody. Všichni přítomní se obohatili o názory ostatních a každý měl možnost k čemukoliv se vyjádřit. Hovor padl i na témata jako jsou nevěra, rodina či dokonce sebeukájení.

O diváky bylo hojně postaráno. K dobré náladě napomohlo bílé víno nebo pivo. A kdo neměl chuť na alkohol, při vstupu obdržel limonádu bez cukru od české značky, která je partnerem podcastu Přirození. Po vystoupení si mohli fanoušci zakoupit knihy, trička, nálepky, pexeso a další merch, kterého bylo opravdu pro všechny dostatek. 

Nejeden návštěvník odcházel s úsměvem na rtech a každému ze zúčastněných zůstala nezapomenutelná vzpomínka nebo alespoň tužka s nápisem: „Každý dělá chyby, proto se na tužku a pero dává guma." 

 

Zobrazeno 365 krát
Naposledy upraveno: čt., 9. listopad 2023 11:15

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste