st., 5. leden 2011 20:05

Šance pro začínající kapely

Všechny začínající hudební kapely by měly zbystřit! Mají totiž skvělou příležitost zviditelnit se. A nyní je to mnohem jednodušší díky hudebnímu portálu Muzikus.cz a časopisu Muzikus, protože se staly partnery projektu Future Line. Projekt jim totiž už několik let dává příležitost vystoupit na scéně pražského Paláce Akropolis.
Každá začínající kapela má nyní možnost zaregistrovat se na Muzikus.cz, vytvořit si zde svůj profil a vložit mp3 nahrávku své tvorby. Po přihlášení se naskýtá možnost zapsat se do soutěže. Produkce pak každý měsíc (kromě července a srpna) vybere šest nejzajímavějších skupin, které vystoupí v základním kole.

Už to je velkou odměnou, ale zároveň i nelehkým úkolem. Pro nezkušené kapely nemusí být vystoupení s dobrými technickými a akustickými podmínkami totiž snadné. O vítězích rozhodují návštěvníci koncertů, návštěvníci stránek Muzikus.cz a porotci. Kapele s nejvyšším počtem bodů bude nabídnuta možnost samostatného koncertu v rámci cyklu Future First Line. Sem si navíc může pozvat i předkapelu nebo vlastního hosta. Z tohoto koncertu jí navíc bude vyplacen podíl z vybraného vstupného. Nejúspěšnější skupiny čeká pozvánka na přehlídku The Best of Future Line nebo na partnerský festival Rock for People. Hrát se bude také o věcné ceny nebo finanční částky.

Pro lednové koncerty byly vybrány kapely Preludium, T.A.D, 4sings, Čistírna pokaždé jinak, Candy Meatworks a Rain. Vstupné na každý z večerů činí 20 Kč.

 

Zdroj:

http://www.muzikus.cz/o-nas/Vyzyvame-mlade-kapely-prihlaste-se-do-projektu-Future-Line~11~prosinec~2010/

Fotozdroj:

http://www.google.cz/...



Zobrazeno 2982 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:40
Pro psaní komentářů se přihlaste