st., 12. listopad 2014 21:48

Square Enix potvrdilo nový Just Cause

Po necelých pěti letech má vyjít v pořadí už třetí díl bláznivé herní série Just Cause. Předchozí dvě hry se vyznačovaly nejen charakteristickou hratelností, ale hlavně nádhernou grafikou, kterou jste se mohli vyloženě kochat. Perfektně zvládnuté vykreslování a dobře vybalancované detaily vám svou pestrostí kolikrát vyrazily dech. Vypadá to, že těchto taháků se Square Enix a Avalanche Studios chtějí držet i nadále.

Just Cause 3 vyjde příští rok na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Titul Just Cause je akční střílečka s velkým otevřeným světem. K dispozici máte poměrně slušný arzenál zbraní a možností přepravy (od aut, přes lodě, až po letadla). I ve třetím díle bude vaším úkolem vžít se do role ostříleného agenta Rica Rodrigueze a svrhnout jeden či dva totalitní režimy. Ve vašem arzenálu ani tentokrát nebude chybět tradiční vystřelovací hák (nejrychlejší dopravní prostředek ve hře), ani instatně sbalitelný padák pro dlouhé chvíle, kdy si dáváte pauzu od stylového zabíjení nepřítel.

Třetí díl bude svou rozlohou podobný svému předchůdci. Vývojáři počítají s přibližně 400 čtverečními mílemi. Hráč se bude opět moci pohybovat ve městech, džunglích, poušti nebo po vrcholcích hor. Bláznivou hratelnost, která vysloveně nutí většinu hráčů přemýšlet stylem „schválně, jestli by šlo udělat tohle… Ono to… no neke!“ chtějí v Avalanche Studios ještě vylepšit.

„Hra se bude prodávat v kamenných obchodech, nebo digitálně, takže tím chci vyvrátit veškeré spekulace, že by JC3 mohlo být free-to-play,“ tvrdí na svém webu Christopher Sundberg, spoluzakladatel a kreativní ředitel Avalanche Studios.

Předchozího dílu se prodalo na šest milionů jednotek a herní komunita si k příběhové kampani vytvořila i multiplayerovou složku, která se vývojářům velmi zalíbila. Není tak vyloučeno, že se nějaká forma hry pro více hráčů objeví i ve třetím díle. Po vydání hry už vývojáři plánují několik DLC balíčků, které si můžete později ke hře dokoupit.

 

Zdroj fotografie: www.img.hrej.cz

 

 

Zobrazeno 1665 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:49
Pro psaní komentářů se přihlaste