čt., 2. duben 2015 12:39

Studenti FTK pořádají tradiční karneval

Za hranicemi, aneb máme svůj svět. Tak zní název osmého ročníku Karnevalu aplikovaných pohybových aktivit (APA). Tradiční ples pořádají studenti druhých ročníků katedry aplikovaných pohybových aktivit Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého za podpory České asociace APA.

 „Pravidelně se zde scházejí nejen lidé se zdravotním znevýhodněním, pro něž je tato akce dělaná, ale také absolventi univerzity, učitelé, zástupci organizací se zájmem o aplikované pohybové aktivity, zaměstnanci klinických pracovišť i široká veřejnost,“ sdělil jeden z organizátorů, student Jan Divíšek. Studenti druhého ročníku mají účast na organizaci povinnou, v rámci speciálního předmětu. Ve své režii pak mají doslova vše, co s pořádáním souvisí - od návrhu tématu, přes tombolu až po shánění sponzorů.

Organizátoři letos ples naplánovali již na pátek 10. dubna v Regionálním centru Olomouc. Večerem bude provázet moderátor Lukáš Man. K tanci a poslechu zahraje žánrově bohatá hudební a taneční skupina Pavel Helan band. Návštěvníci se mohou mimo jiné těšit i na vystoupení hudebního seskupení PROFI-L z olomouckého dětského domova, souboru Cyranovy boty, kde účinkují tanečníci s pohybovým handicapem či překvapení v podobě vystoupení pořádajících studentů. Na závěr se bude vyhlašovat král a královna karnevalu. Ples začíná v 19 hodin. Organizátoři věří v co největší účast lidí v maskách.

Vstupenky je možné zakoupit v menze na Neředíně, či objednat na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Foto: https://cs-cz.facebook.com/events/740912469291454/

 

 

Zobrazeno 1721 krát
Naposledy upraveno: po., 13. duben 2015 16:29
Pro psaní komentářů se přihlaste