čt., 21. duben 2022 13:42

Survivor se blíží do finále: Vyhraje favorizovaný Vláďa nebo nenáviděná Chili?

Původních 24 účastníků reality show Survivor Česko & Slovensko Původních 24 účastníků reality show Survivor Česko & Slovensko Zdroj: TV Nova
Spekulace o vítězi Survivora se točí kolem dvou jmen – Vláďa a Chili. Přestože účastníci jsou již pár týdnů z Dominikánské republiky doma, diváci zatím jméno vítěze neznají. Zejména díky aktivitě účastníků na sociálních sítích existují různé teorie, kdo má největší šanci na vítězství. Diváci mají jasno, vyzdvihují Vláďovu férovou hru a kritizují intriky Chili. Kdo nakonec získá pohádkovou výhru 2 500 000 Kč?

Reality show Survivor Česko & Slovensko se blíží ke konci. Na ostrově nyní zbývají poslední čtyři soutěžící a diváci se napjatě těší na velkolepé finále. Vzhledem k tomu, že díly jsou předtočené, jsou již všichni účastníci zpátky doma a projevují velkou aktivitu na sociálních sítích. Favorizovaný Vladimír „Vláďa“ Čapek, který vyhrál již po šesté individuální imunitu, zveřejnil na svém instagramovém profilu zajímavou informaci – že byl moc naivní, když věřil zbývajícím dvěma členkám jeho aliance – Veve a Johy. Otázkou tedy zůstává, zda jej ženy přelstí a neumožní mu postup do finále, nebo zda i přes veškeré intriky nakonec dosáhne vytouženého vítězství. Objevují se i různé teorie, že se Vláďa vrátil domů velmi hubený, takže je velmi pravděpodobné, že bude tvořit jednoho ze tří finalistů.

Velkým překvapením je také „Chili“ Ta Thuy Dung, kterou mohou diváci znát ze soutěže Masterchef Česko nebo Superstar. Chili byla v soubojích v průběhu soutěže velmi slabým článkem až do té doby, než čtyřikrát za sebou zvítězila v duelu a porazila mimo jiné i favorizovanou Xénii. Chili také zveřejnila na svém instagramu, že se z Dominikánské republiky vrátila jako poslední. Údajně si chtěla „prodloužit dovolenou, ochutnat místní pochoutky a procestovat krajinu“. Fanoušci však začínají spekulovat, zda se nemůže jednat o informaci, že Chili nakonec vyhrála a chtěla před odletem načerpat síly. Přestože v soutěži Masterchef byla mezi fanoušky hodně oblíbená, v Survivoru se jedná spíše o pravý opak. Zejména díky její sociální hře a dívčí alianci s youtuberkou Nikolou Čechovou a karatistkou Veronikou Havlik schytává od diváků velmi nenávistné komentáře typu „Pokud nevyhraješ, je všechno v pořádku,“ nebo „Připomínáte mi ty zlý šikanující holky na základkách, který nic dobrého okolí nepřinesly.“ Nálada mezi fanoušky tedy naznačuje, že pokud Chili vyhraje, stane se zřejmě nejvíce nenáviděným vítězem reality show všech dob.

Konečné slovo však nakonec bude mít porota, která se skládá z vyřazených TOP 10 hráčů. Ti nakonec rozhodnou o celkovém vítězi a výherci odměny 2 500 000 Kč. V takovém případě je téměř jisté, že má větší šanci na vítězství Chili, která má v porotě své kamarádky, které mohou ovlivnit další hráče, aby hlasovali právě pro Chili. Otázkou však nadále zůstává, zda by porota více ocenila neférovou sociální hru Chili plnou intrik, nebo férovou hru Vládi, který hraje strategicky, ale bez jakýchkoli podrazů. Na jméno vítěze si však budou muset diváci počkat až do 6. května 2022.

Zobrazeno 312 krát
Naposledy upraveno: čt., 28. duben 2022 11:24
Pro psaní komentářů se přihlaste