so., 6. prosinec 2014 20:02

Trailer na Star Wars: The Force Awakens je online

Společnost Disney v pátek zveřejnila dlouho očekávaný trailer k sedmé epizodě Star Wars: The Force Awakens. Hvězdné války, jsou kultovní ságou George Lucase, která má mnoho přívrženců po celém světě. První díl Star Wars byl natočený v roce 1977 a poslední v roce 2005. George Lucas pak oznámil, že žádné další díly se už natočit nechystá.

Není proto divu, že když Walt Disney Company odkoupila Lucasovu společnost Lucasfilm Limited a oznámila, že se chystá natočit další tři díly Hvězdných válek, velká část skalních fanoušků se začala bouřit. Nyní, po zveřejnění traileru k sedmé epizodě, jejíž název česky zní „Síla se probouzí,“ nedůvěra příznivců postupně slábne.  

Na filmu se jako kreativní konzultant podílel i Lucas sám. Režie se ujal J. J. Abrams, který už má se sci-fi řadu zkušeností, režíroval například Star Trek: Do temnoty a podílel se na scénáři k Armageddonu. Podle Lucase, duchovního otce Hvězdných válek, je Abrams tím nejlepším režisérem, jakého si studio mohlo přát. Ve filmu se opět objeví i Harrison Ford či Carrie Fisherová. Premiéra snímku v českých kinech je naplánovaná na 17. prosinec příštího roku.

Odkaz na trailer zde.

Zobrazeno 1609 krát
Naposledy upraveno: po., 30. listopad -0001 00:09
Pro psaní komentářů se přihlaste