×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1542
st., 25. březen 2015 13:47

Univerzitní knihovna láká na přespání a hry

Olomouc – První dubnovou středu proběhne akce s názvem Noc v knihovně - Cesta do Fantazie. Celou noc se bude hrát o dračí poklad. Veškeré dění se odehraje na půdě Ústřední knihovny Univerzity Palackého. Registrace už proběhla, maximální počet účastníků byl třicet.

Akce se koná už podruhé za účelem přiblížit knihovnu lidem. Ukázat jim jiné možnosti využití prostorů knihovny. Udělat z ní i centrum kulturního dění," řekl pořadatel a zaměstnanec knihovny Jindřich Juráš. Celá akce se ponese v duchu týmových soutěží. Účastnící budou plnit úkoly a pomalu odhalovat cestu k symbolickému Dračímu pokladu, jak ostatně naznačuje už propagační plakát akce. 

Program se skládá z několika částí. O deváté večerní hodině proběhne sraz zúčastněných v klubovně mezi sály 4 a 5. O hodinu později akce započne. Následuje část noci plná úkolů a hledání. Mezi první hodinou a druhou hodinou ranní se hledači pokladů uloží ke spánku s příjemný doprovodem vybrané audioknihy. Brzký budíček o 6 hodině ranní zároveň ohlásí konec celého večera a čas k uklízení knihovny.




 

 

Zobrazeno 1450 krát
Naposledy upraveno: čt., 30. duben 2015 20:37

Pro psaní komentářů se přihlaste