po., 8. prosinec 2014 21:39

Vánoční stromeček v Blansku už svítí

Blansko - Na konci listopadu (29. a 30. listopadu)  byl slavnostně rozsvícen vánoční strom v Blansku. Součástí rozsvícení byly i vánoční trhy, které lidé mohli navštívit celý pátek a v sobotu dopoledne. Bohatý program probíhal v pátek od dvou hodin, v sobotu od devíti ráno.

„Letos poprvé se mi náš stromeček líbí,“ řekla obyvatelka města Karolína Kalužová.

V rámci programu, který probíhal na náměstí u stromečku, byla k vidění řada vystoupení. Mezi nimi byl například Aleš Průcha, bývalý absolvent blanenského gymnázia, který zahrál na saxofon. Mimo jiné na náměstí vystoupilo divadlo Tramtarie z Olomouce, které dětem zahrálo pohádku. Celým programem návštěvníky provázela Nikola Šindelářová. Také měli lidé možnost vyhrát krásné hračky, zapůjčení vozu Hyundai na víkend, pobyt ve wellness centru hotelu Sladovna v Černé Hoře a další krásné ceny.

Stánky nabízely různé suvenýry, občerstvení a řadu alkoholických i nealkoholických nápojů. Děti si mohly dát cukrovou vatu, koupit si nafukovací balónek a hračku, nebo se povozit na kolotoči.

„Bylo příjemné zde být. Vadily mi dlouhé fronty u stánků na langoše, ale i přesto jsem si užil vánoční atmosféru,“ uvedl Zdeněk Koupý, návštěvník vánočních trhů.

Zobrazeno 1459 krát
Naposledy upraveno: čt., 11. prosinec 2014 22:59
Pro psaní komentářů se přihlaste