st., 8. únor 2023 10:44

Vlahovič po zranění střílí dva góly, Salernitanu před góly zachránila Ochoova branková konstrukce

Hráči Juventusu slaví gól Hráči Juventusu slaví gól Zdroj: https://www.juventus.com/en/
Ze začátku se zápas vyvíjel bez šancí. První šanci vytvořil až Vlahovič, když vybojoval pokutový kop, který sám proměnil. Do konce poločasu Juventus přidal ještě jeden gól. Hned na začátku druhé půle Trestá Vlahovič chybu v obraně Salernitany a zvyšuje na 3:0. Juventus si vytvořil další dvě gólové šance, obě však mířily do tyče Ochoovy branky.

Zápas se vyvíjel pozvolně bez značných ohrožení branek. První šance přišla až při pokutovém kopu Juventusu, který zařídil Vlahovič. K pokutovému kopu se postavil Vlahovič a bez problému kop proměnil. Vlahovičova chuť po gólu se navyšovala a v 37. minutě se dostal do šance, ale jeho průnik těsně minul branku domácího brankáře Ochoy. Juventus ještě před poločasem dokázal zvýšit skóre zápasu díky dobře postavenému Filipu Kostičovi, který se dostal k odrazu a překonal Guillerma Ochou. Salernitana ochází do šaten s dvougólovým mankem.

Hosté navázali na dobrou polovinu prvního poločasu aktivní hrou. Hned v 47. minutě se dostal k míči Vlahovič po chybě domácích v rozehrávce a připisuje si tak druhý gól. Salernitana se nevzdávala a málem se i dostala ke snížení, domácí útočník jen těsně nedosáhl na střílený centr. To byl poslední závar domácích. Další gólovou šanci si vytvořil Angel Di María, svou kroucenou střelou napálil břevno. Později průnikovou přihrávkou poslal Frederic Chiesa Moise Keana do šance, který také napálil pouze konstrukci dobře postavené brány Ochoy. Juventus vítězí na půdě Salernitany 3:0.

V dalším kole se Juventus utká s Fiorentinou, Salernitana den na to vyjede do Verony.

Zobrazeno 460 krát
Naposledy upraveno: st., 8. únor 2023 22:28
Pro psaní komentářů se přihlaste