po., 30. květen 2022 13:35

Vrchol výstavy S vůní benzínu: desítky supersportů se sjely na parkoviště u Šantovky

Ferrari je symbolem. A tento symbol se předvedl i v sobotu u Galerie Šantovka Ferrari je symbolem. A tento symbol se předvedl i v sobotu u Galerie Šantovka Zdroj: Daniel Vachek
Olomouc - V sobotu vyvrcholila třítýdenní motovýstava v Šantovce s názvem S vůní benzínu. Na venkovní parkoviště odpoledne dorazily desítky takzvaných supersportů. Na programu byl hudební doprovod i možnost se v jednom z nabízených aut projet.

Zájemci o motorová vozidla mohli poslední tři týdny v Šantovce navštěvovat výstavu historických skvostů i novinek ze světa. Akce S vůní benzínu vyvrcholila právě tuto sobotu, a to příjezdem tří desítek supersportů na venkovní parkoviště u obchodního centra.

Středobodem pozornosti návštěvníků byla možnost se projet dvěma nabízenými vozidly na tříminutovém nebo šestiminutovém okruhu. Tuto možnost využilo za celé odpoledne kolem stovky návštěvníků. „Lidi se mohou projet buď Lamborghini Huracán nebo BMW M4 a to na tři minuty nebo šest. Zatím je rozhodně největší zájem právě o Lamborghini, o to má zájem asi 70 procent zákazníků,“ objasnil nabídku jeden z prodavačů.

Na parkovišti se pohybovaly zhruba dvě stovky lidí, kteří obdivovali vystavené luxusní supersportovní vozy. Akci si užili zejména nadšenci rychlých vozidel, které měly největší zastoupení od známých značek jako jsou Porsche, Lamborghini nebo Ferrari.

Zobrazeno 544 krát
Naposledy upraveno: po., 30. listopad -0001 00:09
Pro psaní komentářů se přihlaste