st., 11. duben 2012 13:42

XI. ročník Miss Princess of the World - soutěže nejen o kráse

Mezinárodní soutěž v dívčí kráse a komunikačních schopnostech Miss Princess of the World pro rok 2012 se rychle blíží. V České republice začnou castingy do soutěže už tuto neděli 15. dubna, a to v Brně. Následující dny budou konkurzy probíhat i v dalších českých městech  - v Českých Budějovicích, Plzni, Ústí nad Labem, Praze a Ostravě.

Do soutěže se mohou přihlásit dívky ve věku 16 až 26 let, které jsou svobodné, bezdětné a vysoké minimálně 170 centimetrů. Dalším požadavkem je znalost angličtiny, protože vítězka České republiky postoupí do světového finále Miss Princess of the World 2012, která se uskuteční letos v říjnu.

Na rozdíl od podobných soutěží krásy nejsou v Miss Princess of the World nejdůležitější míry a váha, ale hodnotí se také vtip, originalita, přirozený šarm a komunikační dovednosti. Pořadatelé na svých webových stránkách vybízejí dívky k podání přihlášky a tvrdí: „Princeznou světa se může stát každá dívka, která je cílevědomá, slušná, inteligentní, usměvavá, společenská a ráda cestuje.“

Přihlášky se mohou podávat do soboty 14. dubna na internetové stránce www.princeznysveta.cz, kde jsou uvedené i bližší informace.

 

 

Zobrazeno 2374 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:43
Pro psaní komentářů se přihlaste