Filtrované články podle data: pátek, 29 listopad 2019

Zlín – Potřetí za sebou se hokejisté Zlína radovali v Tipsport extralize z výhry. Na konci listopadu v domácím prostředí zdolali Litvínov 3:1. O poslední gól Beranů se postaral Tomáš Fořt, jehož střela do prázdné brány při soupeřově hře v šesti mohla vypadat jako snadný úkol. Realita byla ovšem jiná.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Česká republika - Výsledky prvního kola ankety Sportovec roku jsou zveřejněny. Mezi desítkou nominovaných jednotlivců najdeme obhájkyni titulu Ester Ledeckou nebo například nováčka ankety Tomáše Satoranského. V kategorii kolektivy byly vybrány tři týmy. Na absolutního vítěze si diváci budou muset počkat do 20. prosince, kdy proběhne přímý přenos vyhlášení výsledků ankety.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Valašské Klobouky - Mikulášský jarmek ve Valašských Kloboukách je již tradičně velkou událostí. Letošní 28. ročník se uskuteční 7. prosince 2019 a návštěvníkům opět přinese mnoho pravých valašských pochutin, nápojů, lidových valašských tradic a umění.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Uherské Hradiště - Masarykovo náměstí v Uherském Hradišti již zdobí vánoční strom. Slavnostní rozsvěcení a zahájení tradičního adventního jarmarku proběhlo přesně dva dny před první adventní nedělí. Pro návštěvníky si letos město připravilo několik překvapení. Hned na úvod všechny přítomné zaujal anděl, který se snesl po laně z okna radnice a předvedl akrobatické kousky.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Velká Británie - Podle matematické rovnice zaměřující se na proporce obličeje, kterou používali již starověcí Řekové, a která nyní pomáhá plastickému chirurgovi Julianovi de Silvovi z prestižní Harley Street kliniky, je nejkrásnější ženou světa topmodelka Bella Hadid. Její brada je podle výsledků počítačového mapování vzdálená pouhých 0,03 % od dokonalosti. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Pokud ve vás první advent probudil tu správnou vánoční náladu, je škoda nechat si ji utéct. Většinu evropských měst již před pár dny zaplnily světly ozdobené vánoční trhy, které kromě ozdob a dekorací lákají i na speciality místní kuchyně. Za těmi nejhezčími stánky navíc nemusíte vůbec daleko, spoustu jich najdete hned u našich sousedů. Kam vyrazit za těmi nejkrásnějšími trhy a spojit tak výlet do zahraničí s nasátím vánoční atmosféry?
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA