Vytisknout tuto stránku
út., 14. březen 2023 00:05

Miley Cyrus: Cesta je cíl. Spolu s novým albem se vrací zpět na Disney+

Album Endless Summer Vacation na Disney+ Album Endless Summer Vacation na Disney+ Zdroj: Disney+
Miley Cyrus vydala své osmé album s názvem Endless Summer Vacation. Předcházela tomu píseň Flowers, která zbořila všechny sítě a ve světě hudby se dostala na první místo. Album obsahuje 13 skladeb a každá z nich nám prozrazuje kus ze života Miley. Disney vítá zpět svou Hannah Montanu a je nadšené z opětné spolupráce s ní. V tomto dokumentu se podíváme do zákusilí právě tohoto alba a samotná autorka nám představí její písně a člověka, kterým se stala.

Miley představí své nové album a sedm bonusových hitů včetně hitu bořícího hitparády The Climb na platformě Disney+, které je k dispozici od 10.března. Disney Miley přivítalo se slovy: „Vítej doma“, tím připomíná, že zde začínala svou kariéru v seriálu Hannah Montana. K dispozici zde budou také rozhovory z věhlasného Los Angeles, a to přímo z doma, ve kterém žil Frank Sinatra, a kde Miley natočila svůj oficiální videoklip k písni Flowers.

Zpěvačka vydala také jeden videoklip a to k písni River. V černobílém videoklipu zde tančí sama jen chvíli. Brzo se k ní přidá skupina polonahých mužů, kteří jí například polévají vodou. Bylo to vytvořené na základě párty, pro kterou bylo vstupné přinést si s sebou gaye. Ten večer ji natolik inspiroval, že vytvořila něco tak provokativního.

“Chci si tímto albem odpočinout od všeho tlaku, na to být dokonalá a udělat ho z důvodu, díky kterému jsem hudbu začala psát, a to je z lásky.” Tímto chce naznačit, že jí nejde o zisk, ale pouze chtěla dělat to, co ji baví bez jakéhokoliv nátlaku, který dnešní svět hudby tak působí.

V každé písni se otevřela jiným způsobem. Ať už zpívá o poutu rodiny, lásky, zklamání či sebelásce, dala do toho kus sebe. Má to být velmi intimní, jak kdybychom vedli samotný rozhovor s ní.  Svoje album přirovnává k celému dni. První písně jsou zalité sluncem a čím dál se dostanete, tím víc se stmívá a začíná se přiostřovat. Písně jsou temnější a některé i zvrhlejší jak samotná Miley.

Pohrála si s písní Flowers, kterou dala do demo verze. Samotná píseň vypovídá o milování sebe samé a v této verzi to působí více smutně, když odebereme většinu nástrojů. Na začátku písně se snaží přesvědčit sama sebe, že to tak je a na konci toho už můžeme slyšet, že je o tom přesvědčena. “Fake it till you make it” bylo heslo pro celou tuto píseň.

Zobrazeno 462 krát
Naposledy upraveno: út., 14. březen 2023 20:43
Daniela Širáková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste