Vytisknout tuto stránku
út., 13. listopad 2018 17:34

Učitelé izraelských tanců přijedou roztančit Brno

Pozvánka na seminář Pozvánka na seminář Zdroj: Lenka Veselá (www.orotbrno.cz)
Brno - I letošní rok proběhne mezinárodní seminář izraelských lidových tanců Machol, na který přijedou významní učitelé a choreografové nejen z Izraele. Celá akce se bude konat od pátku 30.listopadu do neděle 2. prosince v Brně v prostorech tělocvičny gymnázia tř. Kapitána Jaroše. Tentokrát bude seminář v duchu židovského svátku světel, chanuky. Návštěvníci se mohou těšit na velmi bohatý taneční program, učitele jak z Izraele a České republiky, občerstvení během celého semináře a doprovodný program v podobě přednášek o Izraeli a židovských svátcích.

Z izraelských lektorů přijala pozvání do České republiky Hila Mukdashi, která založila taneční školu KOMUNA v Jeruzalémě a dostala ocenění objev roku 2018 na festivalu izraelských lidových tanců Ashdodance v Izraeli. Dále se zúčastní Michael Barzelai, talentovaný izraelský choreograf, jehož tance jsou mezi tanečníky izraelských lidových tanců oblíbené na celém světě. Jako speciální host přijede i francouzská choreografka a zakladatelka taneční školy v Paříži Ariane Butel. Z českých učitelů bude vyučovat Pavla Dvořáková, zakladatelka a vedoucí taneční skupiny MIRIAM v Brně.

Celá akce bude zahájená v pátek v 19 hodin šabatovou večeří. Vítaní jsou všichni bez ohledu na věk a taneční schopnosti. Kurzy budou rozdělené podle obtížnosti na začátečníky a pokročilé. Cena za seminář je pro dospělé 950 korun, pro seniory 500 korun a děti do 15 let mají vstup zdarma. Více informací a podrobný program je uvedený internetových srtánkách www.orotbrno.cz

Zobrazeno 1815 krát
Naposledy upraveno: so., 17. listopad 2018 14:19
Karolína Kovaříková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste