čt., 20. květen 2010 18:15

Buď žurnalistou!

Být velkým žurnalistou. Sen každého studenta žurnalistiky. Ale ať už jste studentem tohoto oboru, nebo máte jen nápady a chuť psát, zde je Vaše příležitost. Možná i Vás zaujme nabídka MF DNES a portálu iDNES.cz, kteří nabízejí praktický dvoutýdenní novinářský kurz.

Učit se od samotných novinářů, reportérů a editorů těchto médií, budou mít možnost účastníci novinářského kurzu v září letošního roku. Vyzkouší si, jak to v takové redakci chodí a zabrousí i do investigativní žurnalistiky. Přihlásit se do tohoto kurzu může každý student, absolvent či kdokoliv jiný, kdo má ukončené středoškolské vzdělání, chuť psát a zájem něco se přiučit. Uzávěrka přihlášek je však už 31. května. Během června se poté budou konat pohovory s kandidáty, ze kterých se vybere hrstka „vyvolených“.

Novinářský kurz se konal v minulých letech již dvakrát a pár účastníků navázalo s redakcemi úzkou spolupráci. Právě to se očekává i od letošního ročníku. Takže pokud si myslíte, že by to pro Vás bylo to pravé, zašlete životopis, průvodní dopis vysvětlující zájem o práci v MF DNES či iDNES.cz a jakoukoliv ukázku Vaší práce (novinářské/ literární) e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

zdroj: iDNES.cz

Zobrazeno 2594 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:39

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste