Filtrované články podle data: pondělí, 25 listopad 2019

Česká republika - Po reprezentační přestávce a postupu národního týmu na evropský šampionát se všem fotbalovým fanouškům vrátila česká Fortuna liga. Týmy z čela body poztrácely, zato na druhém konci tabulky se slavilo.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Česká republika - Stanice HBO odvysílala 17. listopadu první díl seriálu Bez vědomí. Děj se z velké části odehrává na podzim roku 1989 a divákovi tak vykresluje strasti minulého režimu. Hlavní role ztvárnili Táňa Pauhofová a Martin Myšička. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Praha - Svéráz nebo jinak také osobitost, odlišnost a jedinečnost. Takové bylo společné téma už osmého ročníku přehlídky mladého umění, která nese název Pokoje. Studenti vysokých uměleckých škol prostřednictvím site specific instalací, tedy umění vytvořeného přímo pro určitý prostor, letos během deseti dní od 8. do 17. listopadu oživili prostory Desfourského paláce v Praze. Svůj svéráz a pohled na něj skrz umění zde prezentovalo celkem 30 ateliérů ze 13 vysokých uměleckých škol z celé České republiky.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Liverpool versus Manchester City. Boj o titul měl být dle expertů i laiků právě mezi těmito dvěma celky. Zatímco „Reds“ zatím téměř bez ztráty dostávají prognózám a vedou tabulku, před jejich hlavního současného rivala, „Citizens“ se vklínilo překvapivé jméno – Leicester City FC.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Praha – Přehlídka osobitého designu, opravdovosti a nezávislé scény, kde svůj um může uplatnit naprosto každý, kdo má zápal a kvalitní nápad. To je Czech Design Week, který se bude již po šesté konat od 12. do 15. 12. 2019 v prostorách Kongresového centra Praha, kde otevře dveře všem milovníkům designu.
Zveřejněno v: ZPRÁVY