pá., 27. listopad 2015 06:47

Britští ROAM přijedou v lednu do Prahy

Praha - Britská pop-punková kapela ROAM oznámila, že v rámci svého Evropského turné vystoupí i v Praze. V klubu Cross zahrají 30. ledna společně s Angličany Trash Boat za podpory českobudějovických Pilot Season.

Koncert v klubu Cross bude jeden ze sedmnácti, které na svém turné ROAM a Trash Boat absolvují. ROAM tímto navštíví Česko poprvé. Trash Boat už v minulosti v Praze hráli, a to při turné australských Trophy Eyes, se kterými vystoupili v únoru v pražském Rock Cafe.

Vystoupení proběhne osm dní po uveřejnění nového alba Backbone, které ROAM plánují vydat 22. ledna příštího roku. Večer uvedou domácí Pilot Season z Českých Budějovic. Kapela, která vznikla teprve letos, v létě vydala své první EP s názvem The Space Between Us. Jeho obsah si lze poslechnout na Youtube.

Organizátoři nedoporučují spoléhat se na koupi vstupenek až na místě. "Díky podpoře klubu Cross činí vstupné na tuto akci pouze symbolických 98 korun. Pravděpodobně dojde k vyprodání vstupenek ještě před termínem koncertu," upozorňují na stránkách události.

Kapela ROAM momentálně absolvuje turné ve Spojených státech. Zde je ukázka jejich poslední tvorby.

Zobrazeno 2102 krát
Naposledy upraveno: ne., 25. únor 2024 22:44
Pro psaní komentářů se přihlaste