čt., 24. říjen 2019 21:45

České dráhy připraví na dušičky až o 15 000 sedadel navíc

v příštích dnech národní dopravce poskytne o několik desítek míst k sezení navíc v příštích dnech národní dopravce poskytne o několik desítek míst k sezení navíc Zdroj: Dominik Rašek
Česká republika – V příštích dnech posílí České dráhy dopravu o desítky vozů navíc. Nejvíce jich vypraví na linkách mezi Prahou, Moravou a Slovenskem.

Od pátku 25. října do začátku listopadu nabídne národní dopravce až o 15 000 míst k sezení navíc. Důvodem je prodloužený víkend, dušičky a také podzimní prázdniny. Mezi Prahou a Košicemi vypraví České dráhy dokonce celé posilové vlaky.

Největší počet posilových vagónů dopravce poskytne v pátek 25. října, v pondělí 28. října a také ve středu 30. října. Počet jednotlivých posilových vozů bude záviset na počtu rezervovaných míst v dálkových vlacích. Kapacita místa se navýší především v odpoledních expresech a rychlících směřujících na Moravu.

České dráhy zaznamenaly zvýšený zájem o cestování o obou následujících víkendech. Poslední říjnový pátek nabízí velká část odpoledních vlaků poslední volná místa. Dopravce proto doporučuje rezervaci míst s co největším předstihem.

Zobrazeno 1003 krát
Naposledy upraveno: ne., 27. říjen 2019 17:07
Pro psaní komentářů se přihlaste