st., 2. březen 2016 19:28

Katedra psychologie připravila toulky noční Olomoucí a luštění indicií

Olomouc – Katedra psychologie Univerzity Palackého připravila pro studenty na 23. března kolektivní Noční hru. Chce jim tak nabídnout příležitost poznat Olomouc z jiné perspektivy, seznámit se s novými lidmi a zapomenout na chvíli na studijní povinnosti.

Jedinou podmínkou účasti je sestavit tří až šestičlenný tým. Přihlásilo se jich už 18. "Velmi nás těší velký zájem studentů, ale bohužel jsme personálně omezení. Proto musíme udělat stop stav na dvaceti týmech. Budeme muset zavést také zápisné, abychom pokryli náklady spojené s přípravou. Za každý tým to bude 20 korun," vysvětluje jedna z organizátorů Lenka Somolová.

Po odstartování soutěže dostane každá skupina jednu indicii, která jim po vyluštění prozradí, kde hledat další stanoviště. Tam na ně bude čekat další úkol k rozuzlení. Na průběh hry budou dohlížet organizátoři, kteří soutěžícím pomohou, pokud zabloudí a nasměrují je na správnou cestu.

Vítězům pořadatelé slibují malé překvapení a všem ostatním účastníkům posezení u piva po skončení hry. Zájemci se mohou přihlásit do 16. března na facebookových stránkách akce, kde naleznou registrační formulář. Hra odstartuje v 19:30 před budovou katedry psychologie na ulici Vodární.

Zobrazeno 1943 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 17:24
Pro psaní komentářů se přihlaste