ne., 19. duben 2015 16:15

Clarkson se dva dny před rvačkou dozvěděl, že má možná rakovinu

Londýn - Populární, leč kontroverzní moderátor Jeremy Clarkson se ve svém sloupku v nedělním vydání britského deníku The Times vrátil ke svému vyhazovu z BBC. Před fyzickým napadnutím jednoho z producentů se dozvěděl, že má možná rakovinu.

Clarkson započal 10. března jednu velkou kauzu. Při natáčení jednoho z dílů slavného automobilového pořadu Top Gear se dostal do rvačky s producentem Oisinem Tymonem, který údajně na místě natáčení neobstaral dovoz jídla. Televizní stanice BBC Clarksona okamžitě suspendovala a vše nakonec vyvrcholilo tím, že s ním rozvázala kontrakt.

Pětapadesátiletý Brit nyní prozradil, že dva dny před incidentem byl na vyšetření, kde mu doktoři sdělili, že má možná rakovinu. Boulička na jazyku byla podezřelá a měl se podrobit dalšímu vyšetření. Na to však nepřišel. „Nemohl jsem tam jít. Byli jsme uprostřed natáčení Top Gearu. A Top Gear byl vždy na prvním místě,“ napsal ve svém sloupku.

Vyhazov z Top Gearu jej hodně zasáhl, ale podle svých slov rozhodně hodlá dál v moderování automobilových show pokračovat. „Ztratil jsem své dítě, ale vytvořím si další. Nevím, kdo bude dalším rodičem nebo jak bude dítě vypadat, ale nemohu jen tak sedět a probádávat se svým fotoalbem. Jenom prostě vím, že budu dělat další automobilový pořad,“ nastiňuje metaforicky svou další budoucnost Clarkson.

Jestli se znovu na obrazovkách objeví po boku bývalých kolegů z Top Gearu Jamese Maye a Richarda Hammonda neprozradil. Každopádně fanouškovské základny se při tvorbě nového projektu bát nemusí. Internetovou petici proti jeho propuštění z BBC podepsalo přes milión lidí. Samotný pořad pak sklízí obrovské úspěchy na celém světě. Každý týden jej sleduje kolem 350 miliónů diváků ve 170 zemích. Jeho další pokračování je však po odchodu hlavní hvězdy ve hvězdách.

 


Zdroj fotografie: bbc.co.uk

Zobrazeno 1327 krát
Naposledy upraveno: út., 21. duben 2015 19:50
Pro psaní komentářů se přihlaste