ne., 11. říjen 2015 13:04

Den plný zdraví po roce opět v Havířově

Pokud jste příznivci zdravého způsobu života a alternativní medicíny, můžete se v sobotu 17. října těšit na Festival zdravého životního stylu. Akci pořádá Městské kulturní středisko Havířov a startuje v deset hodin dopoledne v Kulturním domě Petra Bezruče.

Na programu jsou různé přednášky a lekce. Ve velkém sále KDPB povede MUDr. David Frej přednášku s názvem Zánět – neviditelný zabiják, MUDr. Tomáš Lebenhart přispěje s přednáškou Skutečný stav našeho zdraví a kde se bere nemoc. Pro akci je k dispozici také loutkový, taneční a pohybový sál, učebna č. 309 a aula.

Festival dále nabízí například lekce o Feng shui, práci s energií – ČCHI-KUNG, iridologii, muzikoterapii nebo šamanismu v „civilizovaném“ světě. Jiří Novotný se bude věnovat vzácným kamenům a to konkrétně v přednášce Jak se orientovat mezi drahými kameny a následně v Konkrétním zařazení drahých kamenů k jednotlivým orgánům.

Celou akci zakončí o půl šesté v loutkovém sále koncert „Společná věc“ – Vodnářský zvon. Vstupné na jednotlivé lekce a přednášky stojí 100 korun, celodenní permanentka, ve které je zahrnutý celý program, pak 290. V rámci festivalu budou přístupné i prodejní stánky, k nimž se veřejnost dostane i bez vstupenky.

Zobrazeno 2279 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:04
Pro psaní komentářů se přihlaste