čt., 29. říjen 2015 09:27

Duchové se vrací do olomoucké zoo

Olomouc -  I letos připravuje pro všechny milovníky zvířat a Dušiček olomoucká zoo akci s názvem Večer duchů. V sobotu 31. října je proto areál otevřen až do devíti hodin večer, aby si mohli návštěvníci užít tu správnou strašidelnou atmosféru.

Od čtyř hodin se zájemci můžou těšit na strašidelně vyzdobenou zoo plnou duchů a jiných strašidel. Bát se ale nemusí, celou dobu na ně bude dohlížet průvodci v tematických kostýmech. Na návštěvníky čeká čarodějnický punč a další halloweenské dobroty, ale také dušičková fotostěna, kde se může každý nechat vyfotit. Součástí programu je i strašidelné malování na tvář, které organizuje Rádio Čas.

 Zoo v olomouci

"Minulý rok se akce velmi vydařila, letos máme v plánu přijít zase," řekla Alena Štefanová, maminka dvou dětí. Tato událost je jedna z nejnavštěvovanějších akcí v Olomouci. Loňský rok Zoologickou zahradou prošlo přes dva tisíce návštěvníků. Děti v maskách, ale i bez nich, mají letos vstupné za padesát korun, stejně jako dospělí, kteří se také rozhodnou pro kostým.

 

Zobrazeno 2007 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:21
Pro psaní komentářů se přihlaste