st., 8. listopad 2023 16:13

Ed Sheeran zavítá do Hradce Králové

Ed Sheeran v ČR Ed Sheeran v ČR Zdroj: FB: Rock For People
Britský písničkář Ed Sheeran vystoupí příští léto v Hradci Králové. Na letišti zahraje 27. července, hned týden po uskutečnění festivalu Rock for People.

Světoznámý zpěvák, Ed Sheeran, tentokrát nevystoupí v pražšké O2 aréně, kam zavítal již několikrát. Svůj koncert si střihne sto kilometrů východněji od Prahy, v Hradci Králové. Koncert pořádají stejní organizátoři jako, jeden z největších celorepublikových festivalů, Rock for People. Tento festival se v Hradci Králové koná již od roku 2007 a každý rok ho navšíví řada českých i zahraničních interpretů a tisíce návštěvníků. Na britského zrzka se mohou fanoušci těšit 27. července v multifunkčním Parku 360 v těsné blízkosti hradeckého letiště. 

Prodej vstupenek byl zahájen 26. října přes sítě Ticketportal, GoOut a Eventin. Cenová kategorie vstupenky se pohybuje na škále od 1990Kč do 2990Kč. Cena se odvíjí od toho, zda se jedná o místo k sezení či stání. Organizátoři slibují dostatečné množství parkovacích a kempovacích míst přímo v areálu. Na místě bude také široká škála občerstvení. Posílena by měla být i autobusová a vlaková doprava. 

Své fanoušky zpěvák pozdravil v krátkém videu, kde sděluje svou radost, že může přijet do Hradce Králové se svou Mathematics Tour. Zmínil ještě, že se na fanoušky a na krásnou českou zemi těší. 

Ed Sheeran se nejvíce proslavil svými písněmi Shape of You, Thinking Out Loud nebo Perfect, které mají několik miliard zhlédnutí na YouTube. Svým evropským turné Mathematics Tour naváže na velmi úspěšné americké, na kterém vytvořil několik rekordů v návštěvnosti. Mimo Českou republiku vystoupí například v Německu, Portugalsku, Itálii, Polsku, Maďarsku a dalších evropských zemích. 

 

Zobrazeno 295 krát
Naposledy upraveno: st., 8. listopad 2023 21:37
Pro psaní komentářů se přihlaste