ne., 13. listopad 2016 02:35

Francouzský fotbalový mistr se zapojil do světa e-sportu

E-sport hráči PSG s majiteli klubu E-sport hráči PSG s majiteli klubu Zdroj: Oficiální twitter PSG e-sport
Paříž – Paris Saint Germain (PSG) se stalo další organizací, která se bude snažit o úspěch ve světe eSportu. Na pomoc si najali legendu světové eSport scény, dlouholetého profesionálního hráče hry League of Legends, Boru 'YellOwStaR' Kima, který určitě udělá vše proto, aby se PSG podařilo získat co nejvíce úspěchů. 

Mimo Bory Kima, který bude zastupovat eSport sekci PSG, pařížani do svého týmu přijali dva hráče velice populární hry, hry FIFA. FIFA je počítačová hra vyrobena společností EA sports. Jedná se o fotbalovou simulaci, kterou si můžete zahrát na konzolích či na počítači.

Hráči, které PSG vzalo pod své křídla nejsou jen tak ledajací, jedná se o dvojnásobného mistra světa Augusta 'Agge' Rosenmeiera, a také Lucase 'Daxe' Cuilleriera. Tito hráči sportovci patří momentálně k nejlepším na světě a taky to okamžitě prokázali. Oba se totiž zúčastnili Mistrovství světa ve hře FIFA v Paříži a nevedli si vůbec zle.

Jak Rosenmeier, tak Cuillerier totiž bez větších problémů vyhráli své skupiny a postoupili do dalších fází turnaje. August se v prvním kole vyřazovací části setkal s polským hráčem Miłoszem 'milosz93' Bogdanowskim a tento dvojzápas byl, bohužel, pro Augusta poslední na tomto turnaji. Lucas se v prvním kole vyřazovací části setkal s anglickým reprezentantem Samem 'Poacher' Carmodym a dokázal se probojovat do dalšího kola. Tam se setkal s nejlepším hráčem světa Spencerem 'Gorilla' Ealingem, a přestože prohrál první zápas 3:0, dokázal se zvednout a po výhře 5:1 ve druhém zápase postoupil dále v turnaji. Lucasovi se tento turnaj podařilo celkově vyhrát a měl tedy za sebou první úspěch pod organizací PSG.  

August se o dva týdny později zúčastnil prvního oficiálního turnaje profesionálních týmů, Legia cupu, kde se mu v obrovské konkurenci hráčů, například z West Hamu, Schalke či Sportingu Lisabon, podařilo turnaj vyhrát. Ukázal tak, že se s ním v budoucnosti určitě musí počítat, a že patří mezi nejlepší hráče světa. 

Zobrazeno 2252 krát
Naposledy upraveno: po., 14. listopad 2016 23:22
Pro psaní komentářů se přihlaste