st., 5. prosinec 2018 23:33

Hitmaker Phil Collins vystoupí opět v Praze

Na pražský koncert stále zbývají volné vstupenky Na pražský koncert stále zbývají volné vstupenky Zdroj: ticketportal.cz
Praha - Legendární bubeník, frontman kapely Genesis a zpěvák Phil Collins opět zavítá do Prahy. Fanoušci se mohou těšit na jeho vystoupení 25. června 2019 v pražské O2 Aréně.

Sedmašedesátiletý Phil Collins projede Evropu během svého celosvětového turné s názvem Still Not Dead Yet Live!. „Myslel jsem si, že budu v klidu odpočívat,“ říká Phil o svém návratu v rozhovoru pro Magic Radio. „Ale díky fanouškům, mé rodině a podpoře některých mimořádných umělců jsem znovu objevil svou vášeň pro hudbu a koncertování. Nastal čas si to všechno zopakovat a jsem opravdu nadšený. Přijde mi to jako správná věc.“

Still Not Dead Yet Live! je pojmenované po frontmanově autobiografii, kterou publikoval 25. října 2016. Turné oficiálně začalo už 2. června 2017 v anglickém Liverpoolu, mnoho koncertů však bylo zrušeno nebo posunuto kvůli zpěvákově zdraví. Konec turné zpěvák plánuje na 26. června 2019 ve Varšavě v Polsku. Pražský koncert tedy bude předposlední z tour.

Na koncertě se můžeme těšit na hity jako Another Day In Paradise, I Can’t Dance nebo You'll be in my heart, což byl soundtrack k pohádce Tarzan od společnosti Disney.

 

Zobrazeno 1825 krát
Naposledy upraveno: čt., 6. prosinec 2018 13:39
Pro psaní komentářů se přihlaste