ne., 25. říjen 2015 14:57

Komik Jimmy Carr přijede do Česka

Jimmy Carr, světoznámý anglický stand-up komik, poprvé přijede do Prahy. Svou show předvede v Kongresovém centru v pátek 1. dubna příštího roku.

Carr je známý svým drsným, černým humorem. Nebojí se dělat si legraci i z těch nejcitlivějších nebo tabuizovaných témat. Terčem komikových žertů je i holocaust nebo vojáci, kteří v Afghánistánu přišli o končetiny. "Feministky říkají, že práce ženy nikdy nekončí. Možná by si to měly lépe zorganizovat," zní jeden z Carrových žertů. Ve svých vystoupeních vypráví krátké, na sebe nenavazující vtipy, velkou část ale tvoří interakce s publikem, které se taktéž nebojí urazit. "Jimmy Carr je prvotřídní bavič. Závidím mu jeho brilantnost se slovy," napsal o komikovi britský deník The Independent.

Třiačtyřicetiletý Jimmy Carr do Prahy zavítá v rámci svého právě probíhajícího turné Funny Business. Turné odstartoval v loňském roce a potrvá až do roku 2016. Kromě České republiky navštíví například i Švédsko, Irsko, Nizozemsko nebo Belgii. Na své oficiální internetové stránce o turné píše, že je "nacpané vtipy, vulgární a urážlivé".

Vystoupení se bude odehrávat ve Společenském sále. Začátek je naplánovaný na 21 hodin, show potrvá hodinu a půl. Ceny vstupenek se pohybují od 600 do 1300 korun a budou k dostání v Ticketstreamu.  České představení pořádá organizace Crown Comedy Club.

Zobrazeno 2200 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:14
Pro psaní komentářů se přihlaste