po., 7. prosinec 2020 14:04

Komu patří luxusní domy? Na to na TikToku odpovídá Aaron Vankampen

Aaron Vankampen před jedním z honosných kanadských sídel Aaron Vankampen před jedním z honosných kanadských sídel Zdroj: https://www.instagram.com/aaronvankampen/
Nebojácný Kanaďan Aaron Vankampen uchvátil TikTok novým formátem videí. Klepe cizím lidem na dveře a ptá se na jejich povolání. Tiktokové fanoušky tímto velmi zaujal. Konec konců, kdo nikdy nepřemýšlel nad tím, co asi dělají lidé, kteří si takto honosná sídla mohou dovolit? 

Vankampen se pohybuje v oblasti největší metropolitní oblasti v Kanadě – Greater Toronto Area a pro svůj tiktokový profil @onepercenthomes vybírá na první pohled zajímavé, neobvyklé, ale hlavně luxusní domy, obvykle s drahými auty zaparkovanými před vchody.

Serveru blogTO Vankampen řekl, že majitelé domů jsou většinou přátelští. Pokud tomu tak však není, nikdy by si je nedovolil natáčet nebo zveřejňovat nahrávky. Podle jeho slov má vždy svolení.

Jak se dá předpokládat, narazil už na několik právníků, doktorů či podnikatelů vlastnících úspěšné firmy. Hned v prvním díle se za dveřmi ukázal opravdu mladý hoch a tvrdil, že dům je jeho a že je herec a beat boxer. Otevřely mu ale například také žena, která se označila za profesionální ženu v domácnosti, nebo fotografka miminek.

Vankampen pět let vybírá lokace pro filmový průmysl. Jeho hlavním příjmem ale byla práce za barem, ta kvůli pandemii covidu-19 začala pokulhávat. Proto se rozhodl využít toho, co jako location scout umí, tedy klepat na dveře cizím lidem a ptát se na jejich prostory. Kreativně svůj nápad zpracoval pro sociální sítě a dnes se těší nemalé popularitě.

Videa začal zveřejňovat v polovině listopadu, celkem jich zatím vydal čtrnáct, už teď má na tiktokovém účtu ale skoro milion sledujících.

Zobrazeno 1119 krát
Naposledy upraveno: út., 8. prosinec 2020 20:01
Pro psaní komentářů se přihlaste