st., 23. duben 2014 17:05

Koncerty 2014: kteří zahraniční hudebníci ještě letos zavítají do Česka?

Již první třetina roku 2014 byla nabitá hvězdami světového kalibru, které se rozhodly u nás v rámci svých turné koncertovat. Už 24. ledna navštívil pražskou O2 arenu swingový hezoun Michael Bublé, který byl u nás vůbec poprvé, přesto se o jeho koncertu mluvilo jako o jednom z nejlepších, co Praha v posledních letech zažila. Na začátku února se v téže aréně ukázali klasičtí Depeche Mode, kteří u nás už podeváté předvedli perfektní show.

Právě aktuální konec dubna (26.) bude patřit jedinečnému Robbie Williamsovi, který se do pražské O2 areny vrací po jedenácti letech, aby představil své nové album Swing Both Ways. Vstupenky na jeho pražský koncert, který se koná v rámci evropského turné, se prodaly během pár dnů.

Anglický hudebník Peter Gabriel se k nám po loňském úspěchu vrací i letos. Původní člen progressive rockové kapely Genesis zahraje 13. května tentokrát v ostravské ČEZ aréně.

Měsíc červen s sebou přinese hned dvě velká jména. 3. června vystoupí v pražské O2 areně Justin Timberlake, kterému se často přezdívá princ popu. Přestože u nás vystoupí Timberlake úplně poprvé, dopředu se předpokládá, že bude mít úspěch.

18. června pak u nás opět vystoupí Bryan Adams. Bude zpívat pod širým nebem na brněnském Velodromu.

Zatím poslední velkou hvězdou, která se k nám letos chystá, jsou američtí One Republic. Populární popová kapela v čele s Ryanem Tedderem k nám pro velký úspěch jede letos už podruhé. V únoru zazářili v Incheba Aréně, a tak se v listopadu chystají do značně prostornější O2 areny, kde vystoupí se svým loňským albem Native.

Zobrazeno 2006 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:47
Pro psaní komentářů se přihlaste