ne., 19. leden 2020 13:49

Král UFC se vrací zpět na scénu

Conor McGregor všechny překvapil ukončením zápasu po čtyřiceti vteřinách Conor McGregor všechny překvapil ukončením zápasu po čtyřiceti vteřinách Zdroj: https://www.sherdog.com
Las Vegas - Hlavní zápas UFC 246: McGregor versus Cerrone skončil už po čtyřiceti vteřinách ve prospěch McGregora. Ir se vrátil do klece po více než roce zpět a v plné síle, kterou dokázal. Na začátku McGregor poslal Cerronemu čtyři ostrá ramena, čímž potvrdil svou dominanci do konce bitvy.

Dlouho očekávaný zápas galavečera UFC 246 měl velmi rychlý průběh, který nikdo nečekal. První úder McGregora způsobil Cerronemu silné krvácení z nosu. Dále následoval přesný kop na hlavu, koleno a levý hák, což poslalo Američana tvrdě k zemi, kde už se jen snažil krýt, ale marně. McGregor posílal jednu ránu za druhou. Po pouhých čtyřiceti vteřinách vše skončilo, McGregor zvítězil s dominantním K.O.

"Píšu historii. Jsem prvním bojovníkem v historii UFC, který vyhrál ve třech různých váhových kategoriích. Jsem teď velice šťastný a hrdý," pronesl McGregor po skončení zápasu.

Na předzápasové konferenci Conor McGregor překvapil spoustu lidí svým velkým respektem k soupeři. Na takové umírněné chování fanoušci dříve zvyklí nebyli. Ve stejném duchu se nesla atmosféra i po samotném zápase, kdy McGregor šel obejmout Donalda Cerrona. 

"Nikdy jsem nic takového neviděl, úplně mě rozhodil, trefil mi nos, který mi začal hned krvácet, pak ustoupil a kopl mě do hlavy," pronesl 36 letý veterán UFC Donald "Cowboy" Cerrone.

Conor McGregor podepsal smlouvu s organizací UFC v roce 2013. Tím se stal teprve druhým irským bojovníkem UFC. V prosinci roku 2015 knockautoval deset let neporaženého šampiona Joseho Alda za pouhých 13 vteřin a ustanovil tak nejrychlejší titulový zápas v historii UFC. Po tom co v říjnu 2018 prohrál s Chabibem Nurmagomedovem si dal roční pauzu.

Návrat do klece irskému bojovníkovi vyšel na výbornou, nyní fanoušci spekulují, s kým se utká v dalším zápase.

Zobrazeno 1187 krát
Naposledy upraveno: pá., 24. leden 2020 12:16
Pro psaní komentářů se přihlaste