čt., 10. duben 2014 18:45

Krchovský, Záviš a další hvězdy vystoupí ve Strážnici

Po úspěchu prvního ročníku Strážnického autorského čtení přichází místní Green music club s nabídkou dalšího podvečera plného poezie. Uskuteční se 20. dubna od 17 hodin.

Na pódiu se představí zástupce dekadence a jeden z nejmladších samizdatových básníků J. H. Krchovský. Živoucí legendu doplní ve čtení, a hlavně zpěvu, neméně známý Záviš, představitel takzvaného pornofolku. Doprovodí ho talentovaný Josef Klíč, český violoncellista a koncertní mistr Národního divadla v Brně. K hvězdným jménům se přidají básníci ze Strážnice a blízkého okolí. Zároveň se uskuteční soutěž o nejlepšího amatérského básníka. Soutěžící dostanou šanci přednést svá díla před jejich slavnějšími kolegy.

Celou atmosféru dokreslí právě probíhající výstava místního malíře Tomáše Patky. Návštěvníci si tak mohou prohlédnout jeho díla skládající se především z komiksové tvorby s nádechem erotiky.Vstupné je 100 korun.

Po skončení akce následuje afterparty, na které kromě výše jmenovaných prokáže svůj um také Miroslav Kubín (bluesový bard z Letovic) a Družina prince Mrakomora (alternativní big beat z Jevíčka).


Zdroj perexové fotografie: Klublabe.cz

Zobrazeno 1604 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:47
Pro psaní komentářů se přihlaste