pá., 26. duben 2019 10:58

Marcus & Martinus se opět vrací do ČR, tentokrát do Slavkova u Brna

Marcus&Martinus vystoupí na zámecké zahradě ve Slavkově u Brna Marcus&Martinus vystoupí na zámecké zahradě ve Slavkově u Brna Zdroj: informuji.cz
Slavkov u Brna - Norské duo Marcus a Martinus se vrací opět do České republiky. Po nevydařeném koncertě v Praze, který se nekonal kvůli technickým problémům, vystoupí na zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Koncert se uskuteční v rámci festivalu Slavkov Open 2019. Fanoušci si tak mohou zapsat do diáře datum 13. července 2019 ve 13 hodin. Jedná se totiž o jediný koncert ve střední Evropě. Cena vstupenky činí 990 Kč a lze ji sehnat na stránkách www.ticketportal.cz nebo v informačním centru města Slavkova.

Speciálními hosty tohoto koncertu bude skupina Slza a zpěvák Tomáš Boček. V rámci festivalu dorazí také britský zpěvák Sting. Slavkov Open 2019 tak představí dva velké interprety odlišné hudby.

"Očekáváme, že na koncert Marcuse & Martinuse dorazí okolo osmi až deseti tisíc návštěvníků. Na Stinga byly vstupenky brzy vyprodané, a tam se počítá s dvanácti až patnácti tisíci účastníků. Jedná se o dva interprety, kteří lákají odlišné věkové skupiny. I když to bude náročné, tak s takovými akcemi máme již zkušenosti z předešlých let. Slavkov má výhodu zejména ve své poloze a výborném spojení do Brna. Po skončení koncertu budou přistaveny také posilové autobusy," uvedla tisková mluvčí města Slavkova, Veronika Slámová.

Marcus & Martinus odstartovali svou kariéru v roce 2012, kdy vyhráli norskou talentovou soutěž Melodi Grand Prix Junior s písní To dråper vann. Právě tato soutěž je poslala ke hvězdám. V roce 2015 jim vyšlo první debutové album s názvem Hei, které se dostalo na první příčky norské prodejní hitparády. O rok později pak vydali své druhé album, tentokrát v angličtině, zvané Together, které se stalo průlomovým pro oba umělce. Stali se oblíbenci nejen norského publika, ale také toho zahraničního. Vyvolávají davové šílenství a lístky na jejich koncerty se rychle vyprodávají.

Poslední vydané album s názvem Moments má zachycovat jejich dění v životě. Obsahuje známé písně jako Make You Believe In Love, First Kiss nebo Dance With You. V roce 2017 se s tímto albem také vydali na tour, při které navštívili pražské Forum Karlín. V témže roce získali v Norsku cenu Umělci roku na prestižních cenách Spellemann. O jejich životě vyšly také dvě knihy i film zvaný Sammen om Drømmen.

Zobrazeno 2491 krát
Naposledy upraveno: ne., 28. duben 2019 18:05
Pro psaní komentářů se přihlaste