ne., 18. říjen 2015 22:07

Mig 21 rozhýbou U-klub

Olomouc - Začátkem října odstartovala česká kapela Mig 21 své podzimní turné, v rámci kterého zavítá i do olomouckého U-klubu. Ve čtvrtek 22. října zde od 20 hodin představí svou novou, platinovou desku s názvem Album. K jednomu z největších hitů alba, Štěstí hejbe planetou, natočila skupina Jiřího Macháčka letos na jaře videoklip.
Jedna ze skladeb nového alba Chci Ti říct YouTube

Fanoušci se mohou těšit i na další nové skladby, například Kalhotky si sundej nebo píseň Chci ti říct, která zazněla ve filmu Jiřího Vejdělka Muži v naději s Jiřím Macháčkem v hlavní roli. Kapela připomene ale i své největší hity, ke kterým patří písně Malotraktorem nebo Slepic pírka. 

Pražská rocková hudební skupina Mig 21 se pohybuje na hudební scéně sedmnáct let, během kterých vydala šest desek. Jejími členy jsou zpěvák Jiří Macháček, klávesák Pavel Hrdlička, bubeník Jan Hladík, kytarista Tomáš Polák a baskytarista Tomáš Kurfirst. Skupina se vyznačuje vtipnými texty s jistou mírou poetičnosti, kterou do nich vnáší hlavně zpívající herec Jiří Macháček. Na svých koncertech kladou Mig 21 důraz nejen na projekci, ale také na scénografii.

Zobrazeno 2410 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:04
Pro psaní komentářů se přihlaste