so., 19. listopad 2022 09:04

Módní značka Balenciaga představila novou kolekci do domácnosti – vybavit si nyní můžete nejen šatník, ale i kuchyň

Oficiální fotografie nové kolekce Oficiální fotografie nové kolekce Zdroj: https://www.balenciaga.com/en-us
Španělská módní značka Balenciaga nedávno představila svoji novou kolekci. Nejedná se však o kolekci oblečení, nýbrž o kolekci do domácnosti. Do značky se tak již nemusíte pouze oblékat, ale můžete si s její pomocí vybavit kuchyň či obšťastnit svého čtyřnohého kamaráda.

Vydání kolekce je naplánované na 21. listopadu a fanoušci se mají skutečně na co těšit. Obsahuje více než 40 nových kousků pro zvelebení vašeho domova. Značce není jedno ani znečišťování planety, a tak je mnoho výrobků této kolekce vyrobeno z recyklovaného materiálu.

Nejvíce věcí z této kolekce využijete především v kuchyni a jídelně. Můžete si zakoupit skleničky na víno (jak na bílé, tak na červené), sadu talířů, čajový set či ubrus. Na cestách se vám zase bude hodit značková krabička na oběd, láhev na vodu, cestovní polštář se zabudovanou kapucí nebo cestovní hrnek na čaj. Dále si můžete zakoupit stojany na svíčky, které však vypadají jako plechovky nebo lepící pásku. Značka nezapomněla ani na ložnici, a tak je součástí kolekce také ložní povlečení a povlaky na polštáře. Součástí kolekce je také několik soch a váz, z nejrůznějších materiálů. Inspirací umělcům byly ikonické produkty firmy. Jelikož se opět přiblížil čas Vánoc, můžete si v kolekci vybrat hned z šesti druhů vánočních ozdob. Svým domácím mazlíčkům můžete letošní Vánoce pod stromeček nadělit misku s neostrými kovovými hroty, obojek, vodítko, pelíšek ve tvaru srdce či řetízek (na výběr je zlatá a stříbrná varianta). K úplnému odhalení kolekce dojde 21. listopadu, tedy v den vydání.

Značka je známá svými výstředními kousky a módními přehlídkami. V kolekci pro zimu 2022 představila mužskou tašku inspirovanou pytlem na odpadky, a to hned ve třech barvách. Na Pařížském týdnu módy značka zasadila svou kolekci pro jaro 2023 do bahna. Na molo nechala dovézt 275 kubických metrů bahna. Společnost také přednedávnem oficiálně opustila sociální síť Twitter, a to v souvislosti s odkoupením firmy podnikatelem Elonem Muskem. Sociální síť taktéž opustily někteří modelové a modelky, kteří chodí pro značku módní přehlídky. Jednou z nich je americká modelka Gigi Hadid.

Zobrazeno 961 krát
Naposledy upraveno: so., 19. listopad 2022 19:41
Pro psaní komentářů se přihlaste