st., 4. prosinec 2019 17:22

Nejznámější bojovník UFC se vrací do klece

Conor McGregor Conor McGregor Zdroj: https://www.sherdog.com
Las Vegas - Šéf UFC Dana White potvrdil minulý čtvrtek návrat Conora McGregora do oktagonu jeho organizace. Taktéž to oznámil samotný McGregor na svém instagramovém profilu. Očekávaný návrat proběhne 18. ledna 2020 v Las Vegas.

 Conor McGregor si změří své síly s coloradským "kovbojem" Donaldem Cerronem, který se pyšní 36 vítězstvími a na kartě má pouhých 13 proher. Zápas se uskuteční v rámci galavečera UFC 246 v T-Mobile aréně v Las Vegas.

"Conor McGregor už má smlouvu podepsanou," sdělil Dana White zpravodajskému portálu ESPN. Nyní se čeká na podpis soupeře Cerrona, ale jeho zástupci tvrdí, že se zápasem souhlasí.

O zápas McGregor versus Cerron organizátoři očekávají velký zájem fanoušků, jelikož se jedná o velkolepý návrat McGregora po jeho posledním zápase, ve kterém prohrál s rusem Chabibem Nurmagomedovem a na rok přestal zápasit.

Hlavní boj večera je vypsán na 5x5 minut ve velterové váze (77 kilo), i když jsou oba bojovníci vedeni v žebříčku lehké váhy (70 kilo). McGregor má sice už za sebou dva zápasy ve vyšší váhové kategorii, ale v duelu s Natem Diazem fanoušky moc nepřesvědčil.

Dustin Poirier, který s McGregorem prohrál v roce 2014, na sociálních sítích přiznal, že Conor má nejtvrdší ránu ze všech jeho protivníků. MMA komunita si ale klade otázku jestli vůbec McGregor dokáže přesným úderem skolit Cerroneho a nebo se udržet celých 25 minut v kleci. Nicméně dosud se v tomto stylu boje může Conor McGregor pyšnit 21 vítězstvími a pouhými čtyřmi prohrami.

Zobrazeno 1544 krát
Naposledy upraveno: čt., 5. prosinec 2019 11:38
Pro psaní komentářů se přihlaste