st., 21. březen 2018 17:15

Nový kanál FTV Prima nabídne divákům kriminální pořady

Nový kanál Prima KRIMI Nový kanál Prima KRIMI Zdroj: www.iprima.cz
Praha - Skupina Prima spustí v pondělí 2. dubna nový kanál Prima Krimi. Bude se jednat o stanici, kde se budou vysílat převážně zahraniční seriály, filmy a pořady. Jak jinak než s kriminální tematikou.

První premiérový den bude patřit novému filmu Dívka ve vlaku, kde hlavní roli obsadila herečka Emily Blunt. Kanál bude skupiny Prima již v osmý pořadí. Jejich vizí je, že Prima Krimi obsadí všechny kriminální a detektivní příběhy a Prima Love se tím pádem bude moci vrátit ke své původní funkci, tedy zábavný a odpočinkový kanál pro ženy plný telenovel, romantických seriálů a filmů.

Generální ředitel Marek Singer doufá v nárust diváků. V oficiálním prohlášení uvádí, že televize Prima vysílá v hlavní vysílací čas, tedy v osm hodin večer převážně krimi a detektivní pořady. Proto se televize rozhodla umožnit těmto divákům věší výběr a hlavní kanál zaměřený na tuto oblast. Bude vysílat jak starší pořady ze stanice Prima Love, tak i úplné novinky nebo klasiky jako je Julie Lascautová.

Stanice bude celoploná, stejně jako TV Prima, Prima COOL, Prima LOVE, Prima ZOOM a Prima MAX. Naladit ji lze jak kabelově, tak i satelitně a digitálně.

Zobrazeno 2545 krát
Naposledy upraveno: čt., 22. březen 2018 17:38
Pro psaní komentářů se přihlaste