po., 6. listopad 2017 13:55

Ozzy Osbourne se vrací do Prahy

Farewell World Tour v Praze Farewell World Tour v Praze Zdroj: Live Nation CZ
Praha–Legenda Ozzy Osbourne se vrací zpět do České republiky. Ačkoliv Black Sabbath jsou již u konce, on pokračuje ve spanilé hudební jízdě dál. Nicméně, podle dostupných informací, by tato zastávka v Česku měla být jeho poslední. Třináctého června příštího roku s sebou na letiště Letňany přiveze jako předskokany unikátní projekt Hollywood Vampires.

Black Sabbath ukončili svou aktivní činnost, ale Osbourne není člověk, který by rád odpočíval. Po kolotoči s The End turné, jenž pro jeho domovskou kapelu bylo opravdu poslední, se vrací objíždět světová pódia. Zastávka této šňůry bude i v Praze. Společně s „pojídačem netopýrů“ se objeví v Česku vůbec poprvé kapela Hollywood Vampires, která je tvořená jmény jako je Alice Cooper, Joe Perry z Aerosmith a herec Johnny Depp. „Turné Ozzy Osbourne pojede až do roku 2020 po celém světě, zároveň půjde o konečné celosvětové koncertování tohoto legendárního umělce,“ sdělil Petr Novák z pořadatelské agentury. Samotné turné nese podtitul Farewell World Tour. V překladu turné na rozloučenou. „Lidé se mě pořád ptají, kdy konečně půjdu do důchodu. Nuže, tohle je mé poslední turné, avšak nemůžu vyloučit, že tu a tam nevystoupím,“ avizuje samotný Ozzy.

Za posledních padesát let Osbourne vystoupil zhruba na 2500 koncertech, z nichž nejvíce odehrál s Black Sabbath. Čeští fanoušci tuto kapelu měli možnost naposledy vidět v pražské O2 aréně vloni v létě. Na koncertě v Praze by se měla Ozzyho doprovodná kapela složit ze jmen: Zakk Wylde (kytara), Tommy Clufetos (bubny), Blasko (baskytara) a Adam Wakeman (klávesy).

Předprodej lístků bude zahájen ve čtvrtek 9. listopadu od 9:00 hodin v síti Ticketportal. Cena se bude pohybovat v rozmezí od 1490 do 1950 korun.

Zobrazeno 2531 krát
Naposledy upraveno: ne., 12. listopad 2017 20:40

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste