út., 10. listopad 2015 17:25

Vypsaná fixa a Wohnout zahrají v Kroměříži. Vstupenky jdou na odbyt

Kroměříž - Po svém prvním společném turné vyrazila Vypsaná fixa v doprovodu kapely Wohnout na další koncertní sérii. Tu odstartovali 31. října v Sušicích. Pro kroměřížské fanoušky zahrají 4. prosince v Music Clubu Slady.

Kapely společně odehrají dvanáct koncertů. Osmou zastávkou bude Kroměříž, kde pořadatelé očekávají vysokou návštěvnost. K dostání je už jen polovina vstupenek, zbylé mohou zájemci koupit v některém z prodejních míst, kterými jsou hospůdka U Mincovny a Radniční sklípek, nebo si je objednat na internetu prostřednictvím stránek klubu.

Samotní účinkující se na akci těší a slibují velkou párty. „S největší pravděpodobností u vás budeme spát, takže se připravte na pořádný bohémský večírek,“ slíbila fanouškům z Kroměříže kapela Wohnout.

Obě kapely se na české hudební scéně pohybují už od devadesátých let a mají za sebou nespočet koncertů a několik vydaných desek. Chovají k sobě vzájemnou úctu a obdiv, svou tvorbu dobře znají a vyznávají stejnou filosofii. To pro ně bylo rozhodujícím impulsem pro uspořádání společných vystoupení. Poslední koncert turné spolu skupiny odehrají 19. prosince v České Lípě. 

Zobrazeno 2050 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 17:36
Pro psaní komentářů se přihlaste