čt., 20. červen 2024 22:05

Policie zatkla amerického rappera Travise Scotta

Travis Scott Travis Scott Zdroj: Instagram Travise Scotta (@travisscott)
Miami – ve čtvrtek 20. června zatknula miamská policie Travise Scotta. Rapper je podezřelý z nepovoleného vniknutí na cizí pozemek a výtržnictví při intoxikaci alkoholem. Scott byl propuštěn na kauci, za kterou zaplatil 650 amerických dolarů, tedy zhruba 15 tisíc korun českých.

Podle policejního záznamu přijeli policisté na místo činu kvůli hlášeným nepokojům na jachtě v Miami. Po příjezdu údajně viděli rappera, jak křičí na pasažéry jachty. Policie Scotta vyzvala, aby dok opustil. Scott uposlechl, ale po několika minutách se opět vrátil a snažil se vniknout na jachtu. Policie ho opět vyzvala k opuštění doku, ale tentokrát na ně nereagoval a dále pasažéry na jachtě obtěžoval. Poté jej policie zadržela. Později se rapper policii přiznal, že pil alkohol a údajně řekl: „To je Miami.“

Scott by měl mít 18. července 2024 koncert v pražské O2 aréně. Koncert bude součástí turné Travis Scott: Utopia – Circus Maximus World Tour.

Travis Scott je americký rapper, textař a producent. Je mu 33 let. Jeho hudební styl bývá popisován jako kombinace hip-hopu a lo-fi. Do roku 2023 prodal jen v USA přes 49 milionů alb. Za svou kariéru byl již desetkrát nominován na cenu Grammy. Jeho diskografie momentálně čítá čtyři alba. V roce 2023 také režíroval film Circus Maximus, což je filmová adaptace jeho zatím posledního alba Utopia ze stejného roku.

Zobrazeno 569 krát
Naposledy upraveno: út., 25. červen 2024 11:29
Pro psaní komentářů se přihlaste