st., 9. listopad 2011 23:16

Prago Union vymalují S-cube!

OLOMOUC – V olomouckém klubu S-cube vystoupí 22. listopadu netradiční hip hopová skupina Prago Union za doprovodu instrumentální LIVE BAND. Spolu s nimi vystoupí Endru, známý beatboxer, Jen Hovorka (rap, beatbox) a Jirka Vidasov (klávesy). Chybět nebude ani Dj Gasta a další progresivní umělci.

Netřeba dodávat, že kapela Prago Union je pražská. Členové se dali dohromady v roce 2002 a od té doby vyprodukovali tři alba. HDP (Hrubej domácí produkt) je název první desky, druhá se jmenuje Dezorient Express a seskupení proslavila. Třetí a nejnovější V barvách dala název i olomouckému performance Multivitamin v barvičkách. Hudebníci obvykle na svých koncertech publiku nabídnou průřez svojí tvorbou, takže na své si přijdou skalní fanoušci i úplní nováčci.

Jejich texty jsou promyšlené, dávají smysl a reagují na aktuální jevy ve společnosti. "Není to jako by ten klasický rapper, který používá sprostý slova, peníze a lehké ženy jako lákadlo pro fans", takhle popisuje svého oblíbence a tvůrce většiny textů Kata jeden z jeho fanoušků Honza, který na olomoucké části turné určitě bude. Zajímavostí pro fanoušky může být, že texty Prago Union cituje i lifestylový portál psychologie.cz.

Lístky na akci je možné standardně koupit v předprodeji za 200 Kč nebo až na místě, což vyjde o padesát korun dráž. Organizátoři nabízejí zvláštní slevu na ISIC a vstup pro studenty tak vyjde na 180 Kč. Získat vstupenky v předprodeji lze v S-cube, Vertigu nebo Patnáctce. Poslední možností je navštívit předcházející akci MULTIVITAMIN s Prago Union - WARM UP, která proběhne v Metro Chill Out Clubu, 15. listopadu. Na facebooku lákají organizátoři na zvýhodněné ceny vstupenek a možnost zisku nové desky V barvách úplně zadarmo.

 

Zdroj:

http://bandzone.cz/pragounion?at=info

http://www.pragounion.cz/

http://musicserver.cz/clanek/36097/Prago-Union-V-Barvach/

http://www.facebook.com/event.php?eid=159651367465089

Foto:

http://www.pragounion.cz/foto/

Zobrazeno 2648 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Pro psaní komentářů se přihlaste