po., 7. prosinec 2015 15:21

Přijďte nasát vánoční atmosféru

Olomouc – Přijďte si užít vánoční atmosféru a zazpívat pár vánočních koled. Každé pondělí máte možnost si zanotovat s univerzitním sborem ATENEO před univerzitním obchodem UPoint. Předvánoční zastavení se koná vždy od 16:30 do 17:00 hodin.

Pokud se bojíte, že neznáte slova, nebo snad nějaké koledy, nemusíte se bát. Zazpívat si můžete hlavně ty nejznámější vánoční melodie, které někdy slyšel snad každý. Jde třeba o slavné tituly jako Narodil se Kristus Pán, Chtíc aby spal, nebo Půjdem spolu do Betléma. Navíc na místě máte možnost dostat "zpěvníky", abyste se mohli naplno přidat a nepřemýšlet nad textem. Celý podvečer můžete doladit třeba horkým punčem, čokoládou nebo medovinou.

Univerzitní sbor se skládá ze studentů a absolventů Univerzity Palackého. Před týdnem se vrátili z USA, kde velice úspěšně reprezentovali univerzitu. Pokud vás Ateneo zaujme natolik, že byste chtěli navštívit jeho samostatný koncert, máte tu možnost se přijít podívat dne 16. prosince do Kaple Božího těla v bývalém Jezuitském konviktu v Olomouci, kde vám sbor představí svůj letošní vánoční program.

 

Zobrazeno 1980 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:27
Pro psaní komentářů se přihlaste