pá., 5. prosinec 2014 12:58

Přijďte strávit adventní neděli na zámek v Napajedlích

Napajedla - Už po sedmé se v adventním čase otevírají brány napajedelského zámku pro návštěvníky, kteří si chtějí užít vánoční atmosféru v královském prostředí, vychutnat si pohodu u bylinkového čaje či dobré kávy.

 

„V rámci adventních nedělí připravujeme prohlídky historických částí s průvodcem. Návštěvníci uvidí nejenom krásné historické sály, ale také rozličné vánoční dekorace, ozdoby a aranže. Návštěvníky často překvapí právě majestátně zdobené interiéry tohoto šlechtického sídla. Také se dozví se něco o historii a šlechtických rodech, které zde žily,“ uvedla manažerka zámku Petra Psotková. Na dobrou kávu si mohou návštěvníci zajít do místní kavárny. V obchůdku s drobnostmi si zase mohou koupit něco pro radost. Prohlídky se budou konat o adventních nedělích vždy v celou hodinu a to od desíti ráno do čtyř hodin odpoledne. Kavárna zavře až v pět hodin.

Adventní program doplní v neděli 14. prosince Vánoční trhy, na kterých se představí různá rukodělná řemesla. Stánkaři budou prodávat domácí výrobky, jídlo, keramiku a drobné předměty pro radost. Paštiku, chutney, různé druhy marmelád nebo domácí zákusky nabídne přímo zámecká kuchyně. Děti se mohou těšit na andílkovu dětskou dílničku. „Děti si budou moci nazdobit perníky a vyrobit si drobné vánoční ozdoby,“ dodala Psotková. Vánoční trhy se budou konat přímo v prostorech zámku. a z článku na

 

Zdroj citace: www.zlin.cz

Zdroj fotografie: www.rodinnevylety.cz

Zobrazeno 1537 krát
Naposledy upraveno: pá., 5. prosinec 2014 18:52
Pro psaní komentářů se přihlaste