čt., 7. listopad 2019 11:12

Působivá hudba z Death Stranding bude V České republice k slyšení naživo

Prolínání filmových a herních světů je stále častější, digitální Mads Mikkelsen to jen dokazuje Prolínání filmových a herních světů je stále častější, digitální Mads Mikkelsen to jen dokazuje Zdroj: Kojima Productions
Praha - Fanoušci Hidea Kodžimy mají důvod k radosti. Islandská kapela Low Roar, která se tučným písmem zapsala právě pod nejnovější hru slavného japonského vývojáře, přijede do Prahy. Stane se tak 13. prosince v klubu ve sklepení kavárny Café V lese.

V rámci evropského tour má hudební skupina na programu návštěvu měst jako jsou Paříž, Barcelona nebo Vídeň. Právě po rakouském hlavním městě vystoupí v Praze. Začátek je naplánován na 19:30, vstupenky pak stojí 373 Kč.

Žánrově se jejich hudba pohybuje hned mezi několika větvemi, a to post-rockem, ambientem a folk-rockem. Zakladatel Ryan Karazij, původem z USA, se po rozpadu kapely Audrye Sessions přesunul do Reykjavíku, kde vydal v roce 2011 se svým nově vzniklým uskupením Low Roar debutové album s totožným názvem. Další dvě desky, 0 a Once in a Long, Long While, vyšly v roce 2014, respektive 2017.

Do podvědomí širší veřejnosti se skupina dostala na výstavě E3 v červnu 2016. Skladbu I'll Keep Coming totiž vývojáři využili v traileru na tehdy nově oznámenou hru Death Stranding, která právě v těchto dnech míří s nemalými očekáváními na pulty obchodů. 

Zobrazeno 1354 krát
Naposledy upraveno: po., 11. listopad 2019 12:46
Pro psaní komentářů se přihlaste