so., 5. listopad 2016 19:17

Rapeři z Ty Nikdy vystoupí po letech znovu v Olomouci

Pozvánka na Ty Nikdy Label Tour Pozvánka na Ty Nikdy Label Tour Zdroj: Facebook: Ty Nikdy Label
Olomouc – Fanoušci československé rapové scény z Olomouce a okolí se po čtyřech letech čekání opět dočkali. Jedno z předních rapových uskupení na naší hudební scéně v čele s takovými jmény jako jsou Paulie Garand, Rest nebo DJ Fatte rozjíždí již tradičně v prosinci turnépo klubech a zavítá i do olomouckého U-Klubu. Koncert proběhne v pátek 2. prosince.

Ty Nikdy Label Tour 2016 tento rok čítá celkem sedm zastávek po celé České republice a zavítá dokonce i do slovenské Bratislavy. Do Olomouce se Tour vrací po dlouhých čtyřech letech půstu, proto očekávají pořadatelé velký zájem. V předprodeji bylo ve druhém říjnovém týdnu uvolněno 200 lístků a ty už pomalu mizí. Ostatně zájem potvrzuje i to, že tato tour byla v předchozích letech beznadějně vyprodaná několik týdnů před samotnými koncerty. Vše zatím tak nasvědčuje tomu, že bude vyprodáno i nyní a prodej lístků až na místě zřejmě vůbec nebude. 

Ty Nikdy Label se v prosinci už klasicky chystá k vám do klubů. Tentokrát to nebudou dvě zastávky, ale sedm velkých koncertů. Pojedeme v kompletní sestavě všech MCs, dvou producentů a support DJs na každou zastávku. Vše zabaleno do speciálního setu pro tuhle tour. Živě se na scéně představí Rest, Paulie Garand, Idea, Boy Wonder, MC Gey, Krok Spet, Roseck, DJ Fatte a Kenny Rough. Všichni fanoušci labelu by si tak měli přijít na své,“ potvrzuje atraktivní obsazení koncertů manažer labelu Josef Změlík, který v labelu působí zároveň pod pseudonymem Idea jako z jeho hlavních představitelů.

Ty Nikdy hrají už deset let

Jeden z nejznámějších českých rapových uskupení vzniklo již před deseti lety. U jeho zrodu stál právě Josef Změlík aka Idea spolu s Davidem Tesařem působícím pod uměleckým pseudonymem DJ Fatte. Postupně do svého hip hopového společenství přibrali dalších deset členů převážně z České republiky. Výjimku tvoří Boy Wonder a Krok Spet, kteří představují v labelu slovenskou scénu.

Ačkoliv Ty Nikdy působí na české scéně od roku 2006, největší a téměř raketový věhlas přineslo až album Ty Nikdy Label vydané v březnu roku 2012. Velký prostor na něm dostává například tehdy ještě mladičký Paule Garand, který je momentálně asi nejúspěšnějším členem skupiny. Kvalitu tohoto libereckého rapera potvrzují například jeho dvě desky veleúspěšné desky Boomerang a Molo, na níž mu dokonce hostuje i slovenský rapper Ego, který působí společně s Rytmusem a Anysem v Kontrafaktu.

Zobrazeno 2172 krát
Naposledy upraveno: ne., 6. listopad 2016 00:05
Pro psaní komentářů se přihlaste