st., 24. duben 2019 15:37

San Jose postupuje po neuvěřitelném zápase

San Jose slaví postup San Jose slaví postup Zdroj: bladesofteal.com
San Jose – Sedmý zápas čtvrtfinále západní konference mezi San Jose Sharks a Vegas Golden Knights se proměnil v těžko uvěřitelnou bitvu. Když se Vegas prosadili v první, druhé i na začátku třetí třetiny, jen těžko by někdo věřil tomu, že se žralokům podaří zápas zvrátit. V tu chvíli ale přišlo neskutečné zmrtvýchvstání.

 

V polovině třetí třetiny byl stav stále 0:3. V tu chvíli ale fauloval hostující Eakin domácího kapitána Pavelskiho. Za tento faul sudí hostujícího hráče vyloučil na 5 minut, a hokejová veřejnost velmi mluví o tom, zda to byl opravdu faul na vyšší trest. Během pětiminutové přesilovky se začaly dít věci.

Hned z první akce se podařilo žralokům dát branku na 1:3. Za další minutu snižoval Tomáš Hertl už pouze na rozdíl jedné branky. Minutu a půl před koncem přesilovky domácí srovnali na 3:3 a hned po půl minutě dokázali dát i čtvrtou branku. Během pěti minut se najednou karta obrátila a hosté z Vegas se z vedení 3:0 dostali do situace, kdy měli 7 minut na dohnání jednobrankového manka.

Golden Knights se ale nevzdali a necelou minutu před koncem dokázali vyrovnat na 4:4 a vynutili si prodloužení. V tu chvíli by se zdálo, že psychicky nahoře budou znovu Vegas, kterým se podařilo srovnat, ale domácí Žraloci se z toho dokázali rychle oklepat.

Hlavním hrdinou zápasu se nakonec stal domácí hráč Barclay Goodrow, který rozhodl v prvním prodloužení necelé 2 minuty před jeho koncem o výhře a postupu svého týmu. Sharks slaví skutečně velké vítězství, kdy se jim podařil neskutečný obrat nejenom v sedmém zápase, ale také v sérii, ve které už prohrávali 1:3 na zápasy.

Zobrazeno 1210 krát
Naposledy upraveno: ne., 28. duben 2019 17:43
Pro psaní komentářů se přihlaste