so., 5. prosinec 2015 19:24

DeSade vydává nové album. Tématem jsou sexuální úchylky

Praha - Před necelými dvěma měsíci vydal Mortal Cabinet ve spolupráci s Řezníkem novou desku Necrotica. Když se tak stalo, kladli si fanoušci kapely Sodoma Gomora otázku, na jakém projektu pracuje druhá polovina tohoto rapového dua. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. V úterý vydává DeSade album Here I Cum.

Název i přebal desky jasně říkají, čeho se bude deska týkat. Sex ve všech možných podobách. Hlavním tématem jsou sexuální úchylky a perverze. Here I Cum navazuje na předchozí album Sádismus, Desade se zde opět vrací ke specifickému stylu porno rap. "Tentokrát svoje úchylky a chtíče vyždímal až do extrému a výsledkem je opravdu povedená deska obsahující 15 songů. Na featech se představí Řezník, Zverina, Lord Lhus či Karel Šíp," uvádí na svých oficiálních stránkách ZNK Productions.

Během minulého týdne umístil DeSade na svou Youtube stránku videa k singlům Předehra a DeSade the Voyeur, ve kterých naznačil, co mají fanoušci alternativního rapu od nové desky očekávat.

Album Here I Cum vychází 8. prosince a oficiální prodej začne v sedm hodin v Martyho Frky Pubu v Praze. Zde se DeSade setká se svými fanoušky a proběhne jeho autogramiáda. Samotný křest desky se chystá na 19. prosince, přímo na koncertu skupiny Sodoma Gomora.

Zobrazeno 2605 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:23
Pro psaní komentářů se přihlaste