čt., 3. prosinec 2015 12:18

Tafrob vydal novou desku. Katakomby jako generační výpověď

Brno - O brněnském rapperovi nebylo dlouho slyšet. Své fanoušky si v poslední době získával především prostřednictvím fotek jídel a svých nových tetování na Instagramu. I na hiphopové scéně si začali všímat toho, že Tafrob utichnul. Jeho hudební kolega Sergei Barracuda v jedné ze svých písní říká: "Tys myslel, že si z rapu vemeš prachy až za hrob - byl si chvíli nahoře a pak si zmizel jak Tafrob." Tato slova se nakonec nepotvrdila, Tafrob je zpět, a dokonce s něčím, co tu ještě nebylo. Nutno říct, že si svůj příchod dokázal skvěle načasovat.

Neoficiální král českého freestyle rapu přichází s již 6. deskou, která nese název Katakomby. Vyšla 20. listopadu a kromě Tafroba na ní pracoval i Dj Opia. Tito dva talentovaní hudebníci spolu nepracují poprvé. Dj Opia dodal hudbu na Tafrobovo třetí album Krásný ztráty či na desku Sup. V Katakombách se objeví i další rappeři, než jen sám Tafrob. Těšit se můžeme například na Morela, 1210 Symphony, Jay Diesela nebo Efka z Pio Squad.

Desku si můžete zakoupit na stránkách oldkids.cz., kde se mimo jiné dozvíte, co to ty Katakomby vlastně jsou. Je to melancholie, minulost, budoucnost, tma, underground rap. Žádný kalkul. Hlavně srdce.

Zobrazeno 2444 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:14
Pro psaní komentářů se přihlaste