pá., 19. duben 2024 14:52

Taneční soutěž StarDance odhalila účastníky a účastnice třinácté řady

Profesionální tanečníci třinácté řady StarDance Profesionální tanečníci třinácté řady StarDance Zdroj: Facebook StarDance
Diváci pořadu StarDance znají od dnešního dne všech dvacet tváří, které budou vídat na obrazovkách v nejnovější řadě, jejíž vysílání proběhne na podzim. Mezi známými tvářemi budou již tradičně lidé z herecké, pěvecké a sportovní branže, které doplní kuchařka a bývalá účastnice Masterchefa nebo spisovatel s režisérem v jedné osobě.

Na facebookovém profilu pořadu StarDance se v pondělí 15. dubna objevil příspěvek, ve kterém Česká televize (ČT) představila pět dam z řad známých osobností, které budou bojovat v klání o krále a královnu tanečního parketu. Jsou to kuchařka Chili Ta Thuy, herečky Jana Paulová a Marta Dancingerová, mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková a zpěvačka Lucie Vondráčková. Právě Vondráčkovou v minulosti ČT již jednou oslovila: „Nabízeli mi to už před x lety, ale já se tehdy trochu lekla těch náročných příprav, protože jsem do toho ještě zkoušela divadlo. No tak teď se bojím samozřejmě ještě víc, protože už mám tělo daleko bolavější, času ještě méně a dvě děti, ale jdu do toho,“ uvedla v rozhovoru pro iDNES.cz.

Představení mužské sekce proběhlo o dva dny později a složení je následující: herci Filip Blažek a Oskar Hes, spisovatel a režisér Patrik Hartl, paralympionik Jiří Ježek a zpěvák Ondřej Ruml.

V pátek 19. dubna galerii osobností doplnili také profesionální tanečníci, kteří jsou neodmyslitelnou součástí soutěže. V sestavě budou hned dvě vítězky a jeden vítěz z předchozích řad, a to Adriana Mašková, Lenka Nora Návorková a loňský král parketu Dominik Vodička. Ten na svém Instagramu dnes odhalil, že číslo třináct, shodné s číslem letošní řady, má vytetované: „Mám ji už deset let. Třináctka je moje šťastné a osudové číslo, takže jsem si říkal, že třináctou řadu prostě vynechat nemůžu.“

Další tři tanečníky měli diváci možnost sledovat spolu se zmíněnými bývalými vítězi i v loňské řadě – konkrétně Jakuba Mazůcha, Martina Prágra a Kateřinu Bartuňek Hrstkovou. Ani zbylá čtveřice však nebude ve StarDance nováčky: Andrea Třeštiková, Lukáš Bartuněk, Robin Ondráček i Tereza Prucková mají s touto taneční soutěží bohaté zkušenosti.

Ani celebrity ani profesionální tanečníci zatím neví, s kým budou zařazeni do páru. „Už teď se všichni připravujeme, abychom Vám na podzim nabídli to nejlepší. Připravujeme si hudbu, připravujeme si choreografii, těšíme se na celebrity, na toho, koho dostaneme. To taky docela rozhoduje o tom, jak potom výsledná choreografie a hudba vypadá,“ prohlásil Vodička na Instagramu.

Stejně jako loni se diváci dočkají souboje manželského páru – v minulém ročníku to byli Eva a Marek Adamczykovi z řad celebrit, letos to budou Kateřina Bartuněk Hrstková a Lukáš Bartuněk z řad tanečníků. Další dvojicí, která má něco společného, budou Chili Ta Thuy a Martin Prágr, jelikož se oba zúčastnili reality show Survivor, kterou vysílá TV Nova. Chili Ta Thuy byla součástí série roku 2022, zatímco Martin Prágr soutěží v letošní sérii. Chili Ta Thuy na svém Instagramu k účasti ve StarDance vytvořila video, v němž si dělá legraci z toho, že bude součástí již několikáté české reality show: „Ahoj, vaše profesionální vymetačka reality show byla pozvaná do StarDance.“

Zobrazeno 126 krát
Naposledy upraveno: ne., 21. duben 2024 18:17
Pro psaní komentářů se přihlaste