po., 3. duben 2023 19:54

Vítězem Pohlreichovy soutěže se stala restaurace Long Story Short

Zdeněk Pohlreich v Long Story Short Zdeněk Pohlreich v Long Story Short Zdroj: Instagram @longstoryshorthostel
Česká republika - Olomoucká restaurace Long Story Short Eatery & Bakery byla oceněna v nové soutěži Pohlreichův souboj restaurací. Převzatý formát britské soutěže Ramsay's Best Restaurant je nyní k vidění i u nás na stanici TV Nova.

Petr Heneš, majitel podniku Long Story Short v Olomouci, sklízí úspěch. Špičková restaurace, která je spojena s hostelem, kavárnou či pekárnou, totiž zvítězila v soutěži Zdeňka Pohlreicha: Pohlreichův souboj restaurací. 

Soutěž odvysílala televize Nova v březnu tohoto roku. Jedná se o převzatý formát britského pořadu Ramsay's Best Restaurant. V obou případech je v hlavní roli oceňovaný kuchař a hodnocené restaurace, které proti sobě soutěží. Zdeněk Pohlreich se proslavil již v minulosti svým pořadem Ano, šéfe!, kde taktéž hodnotil navštívené restaurace.

Long Story Short se nachází nedaleko historického centra Olomouce. Komplex restaurace, kavárny, pekárny a hostelu vznikl teprve v roce 2017, ale již dnes sklízí řadu úspěchů díky své kvalitě, originaliě a jedinečnému designu. Tato olomoucká restaurace se dostala dokonce na Gastromapu Lukáše Hejlíka a nyní vyhrála také soutěž Pohlreichův souboj restaurací.

Zobrazeno 1266 krát
Naposledy upraveno: út., 11. duben 2023 11:14
Pro psaní komentářů se přihlaste