čt., 11. duben 2019 17:17

Vogue se vrací do Řecka

Vogue se vrací do Řecka Vogue se vrací do Řecka Zdroj: https://unsplash.com/photos/35IIwaQ0L9w
Athény – Módní magazín Vogue se počátkem dubna vrátil do novinových stánků v Řecku, učinil tak po sedmi letech comeback. Vydavatelé věří, že se po dlouhé finanční krizi do země vrátí chuť pro módní a lifestylové magazíny.

Vydavatelství Conde Nast International se spojilo s Kathimerines Ekdoseis, který bude časopis každý měsíc distribuovat s nedělními novinami. Stejně tak bude Vogue k dostání v novinových stáncích nejen v Řecku, ale také na Kypru. Pod vedením Thaleii Karafyllidové se Vogue Greece stává 26. mezinárodní edicí populárního módního časopisu.

Poprvé vyšla řecká edice Vogue v březnu 2000 pod vydavatelstvím Lyberis Publications, který v 90. letech publikoval další populární tituly jako například Status a Glamour. Ovšem Lyberis v roce 2012, v době ekonomické krize, zbankrotoval, především kvůli nedostatku prodaných reklam. V té době byla v zemi 28procentní nezaměstnanost. Po dlouhé recesi se Řecku minulý rok podařilo skončit s přebytkovým rozpočtem a nezaměstnanost klesla na 18 procent.

Zobrazeno 1292 krát
Naposledy upraveno: čt., 11. duben 2019 17:48
Pro psaní komentářů se přihlaste